Formula 1 Hälsosam Måltid, 2 pack

899,00 kr
SKU
2p

Gå ner i vikt med världens främsta måltidsersättningshake.*

- Innehåller 21 måltider per burk. Totalt 42 måltider.

- ca 220 kcal per portion

- Veganska ingredienser, glutenfri, inga artificiella färgämnen och naturliga aromämnen

Formula 1 är praktisk, smakar gott och är näringsrik – allt i en shake. Möt den nya generationens Formula 1 måltidsersättning som kan hjälpa dig att kontrollera och hålla vikten*. Rik på protein som stöder tillväxt och underhåll av muskelmassa. Formula 1 har också en perfekt balans mellan vitaminer och mineraler.

Frukosten kickstartar din metabolism. När du vaknar är blodsockernivån som kroppen behöver för att ge kroppen bränsle ofta så låg att en balanserad frukost är det bästa alternativet. Formula 1 innehåller 25 vitaminer och mineraler, exempelvis magnesium, som spelar roll för en energigivande metabolism, stöder en aktiv livsstil och dina viktkontrollmål* under frukost, lunch eller middag. Formula 1 innehåller av en perfekt blandning av högkvalitativt protein, fibrer samt vitaminer och mineraler och erbjuder både ett gott näringsintag och bekvämlighet i en läcker shake. Du behöver inte längre välja mellan en hälsosam eller en praktisk måltid – Formula 1 går snabbt och lätt att tillaga!

Viktiga fördelar

• 222 kcal per portion
• 18 g protein per portion, vilket bidrar till tillväxten av muskelmassa
• 4 g fibrer per portion
• Varje portion innehåller minst 38 % av det dagliga rekommenderade intaget av 25 vitaminer och mineraler, inklusive krom som bidrar till att bibehålla normala blodsockernivåer
• Veganska ingredienser, glutenfri, inga artificiella färgämnen och naturliga aromämnen

Användning

Njut av en Formula 1-shake varje dag som en näringsrik måltid. Skaka burken varsamt innan du öppnar den så att innehållet blandas. Blanda två matskedar (26 g) pulver med 2,5 dl kall mellanmjölk (1,5 % fetthalt).

Låt produkten ingå i en balanserad och varierad kost som en del av en hälsosam och aktiv livsstil. Besök myherbalifeshake.com – där finns fler shakerecept och serveringsförslag.

*Vid viktkontroll: Att ersätta två av dagens huvudmåltider med måltidsersättningar som en del av en energibegränsad kost bidrar till viktnedgång.

För ett balanserat näringsintag och för att hålla vikten: Att ersätta en av dagens huvudmåltider med en måltidsersättning som en del av en energibegränsad kost bidrar till att hålla vikten efter viktnedgång.

Copyright © Herbaexpress.se | Oberoende Herbalife Distributör | E-post: info@herbaexpress.se