Night Mode

599,00 kr
SKU
282K

Ny produkt från Herbalife!  Night mode Chamomile and Peach 180 g

Förbättra din sömn på endast sju dagar med Herbalife Night Mode.*

Uppnå en förbättrad sömnkvalitet på endast sju dagar med hjälp av Herbalife Night Mode. Denna kvällsdryck innehåller en unik form av saffransextrakt, vilket har vetenskapligt bevisats för att förbättra din sömn på bara en vecka*. Dessutom kan saffransextraktet ha en positiv inverkan på ditt humör under dagen och öka melatoninnivåerna på kvällen, vilket stöder din naturliga sömn- och vakenhetscykel**. Night Mode's saffransextrakt hjälper även till att bekämpa sömnlöshet**, vilket gör att du kan vakna upp känna dig utvilad.

En kvalitativ natts sömn är av avgörande betydelse för din övergripande hälsa eftersom den ger en mängd fördelar. Den främjar fysisk återhämtning genom reparerande och regenererande processer som äger rum under natten. Dessutom stärker den din mentala välmående och främjar en emotionell balans. Dessa fördelar kan leda till en bättre sinnesstämning, ökad energi och förbättrat fokus under hela dagen. Införliva Night Mode i dina kvällsrutiner för att förbättra din sömn. Slappna av och njut av din kamomill- och persikodryck.

Viktiga egenskaper och fördelar:

Drick före sänggåendet

Innehåller ett unikt saffransextrakt som är vetenskapligt bevisat att förbättra sömnkvaliteten på bara sju dagar*

Hög halt av vitamin B6 som bidrar till normal psykologisk funktion och till nervsystemets normala funktion

Hög halt av riboflavin som bidrar till nervsystemets normala funktion och till att minska trötthet och utmattning

Innehåller färgämnen från naturliga källor och inga artificiella aromer

Lämplig för veganer

Glutenfri

Sockerfri

Koffeinfri

Laktosfri

Bruksanvisning:

Rör ned en måttskopa (6 g) i kallt eller varmt vatten (ca 150 ml), blanda och drick ungefär en timme före läggdags. Använd en gång om dagen. Njut av produkten som en del av en balanserad och varierad kost i en hälsosam, aktiv livsstil.

* Resultat som vanligtvis ses efter sju dagars intag av 28 mg saffransextrakt dagligen baserat på resultat från kliniska studier

**Resultat som vanligtvis ses efter 28 dagars intag av 28 mg saffransextrakt dagligen baserat på resultat från kliniska studier

Copyright © Herbaexpress.se | Oberoende Herbalife Distributör | E-post: info@herbaexpress.se