Pro 20 Select

699,00 kr
SKU
1660

Herbalife PRO 20 Select

Shake PRO 20 Select är en läcker shake med hög proteinhalt och låg andel socker som mixas med vatten och innehåller de viktiga näringsämnen som kroppen behöver. En portion innehåller 20 gram protein, 6 gram kostfiber och en tredjedel av det dagliga rekommenderade intaget av 25 vitaminer och mineraler. PRO 20 Select innehåller inga sötningsmedel eller artificiella färgämnen och är gluten och mjölkfri. Produkten är lämplig för vegeterianer.

Detaljer

 * 20 gram protein per portion som bidrar till att öka muskelmassan.

* Cirka 146 kcal per portion.

* 6 gram kostfiber per portion.

* 30% av 25 vitaminer och mineraler per portion.

* Vegetarisk, gluten- och mjölkfri samt utan artificiella sötningsmedel och smakämnen.

Fördelar med Herbalife PRO 20 Select

Skräddarsydd näring. Tillred den som du vill. Använd den när som helst under dagen. Det utgör en utmärkt grund som hjälper dig att uppnå dina näringsmässiga mål.

Enkel och god! Låg sockerhalt och naturliga smakämnen, inga artificiella sötningsmedel eller färgämnen, glutenfri och mjölkfri. Innehåller viktiga vitaminer och mineraler och går lätt att blanda med vatten vilket gör den perfekt som näringsrikt mellanmål eller proteinboost när du är i farten.

Mycket mer än bara en proteinshake. Ett praktiskt alternativ som hjälper dig att uppfylla proteinbehovet samt behovet av kostfiber, vitaminer och mineraler. Oavsett om du vill bibehålla en näringsrik och balanserad kost eller få ett hälsosamt mellanmål efter träningen är PRO 20 Select den perfekta lösningen!

Hur kan den hjälpa dig?

Om du vill kontrollera vikten är det viktigt att ha ett näringsmässigt balanserat kostintag. Formula 1, en hälsosam måltid, hjälper dig att hålla kaloriintaget nere samtidigt som du får i dig essentiella vitaminer och mineraler, protein och kolhydrater.

Hur använder du PRO 20 Select?

Avnjut PRO 20 Select när som helst under dagen. Skaka burken varsamt innan du öppnar den så att innehållet blandas. Blanda 3 måttskopor (42g) pulver med 2,5 dl vatten.

*28,5% av marknadsandelen i den globala viktkontrollkategorin enligt Euromonitor 2012.

Copyright © Herbaexpress.se | Oberoende Herbalife Distributör | E-post: info@herbaexpress.se