Quickstart viktminskning ++

1 639,00 kr
SKU
Q3

*Paketet för dig som väger 80-100 kilo och vill gå ner i vikt.

Här får du en rivstart på din viktminskning!
Två shakes om dagen och en färglad måltid är allt du behöver för att ändra din kroppsform och optimera ditt näringsintag.

Paketet innehåller:

2 st Formula 1 Hälsosam måltid
Drinkmixen är en fullvärdig måltidsersättning för en snabb start på viktnedgången. Innehåller endast 217 kcal. Blanda 2 matskedar i 2,5 dl mjölk och avnjut en hälsosam måltid. Byt ut två måltider per dag för effektiv viktminskning. Smakar gott och är mättande, finns i många olika smarriga smaker!

1 st Formula 2 Vitamin- och mineral (Kvinna eller Man)
Formula 2 Vitamin- och mineral är ett näringstillskott som innehåller alla de vitaminer och mineraler du behöver och har en unik blandning av örter som kompletterar din kost. Används bäst tillsammans med Formula 1. Ta 2 tabletter per dag.
60 tabletter, räcker 30 dagar. 

1 st Fiber- och Örttabletter
Fibrer och örter är ett näringstillskott som kompletterar kroppens naturliga borttransport av slaggprodukter och giftämnen. Använd dem tillsammans med Herbalife Formula 1 och Formula 2 Multivitaminkomplex som en del av ett effektivt viktminskningsprogram. 
180 tabletter, räcker 30 dagar.

1 st Formula 3 Personalized Protein Powder
Komplettera med extra protein till din shake. Proteinsupplementpulvret innehåller inget socker och ingen jäst. Det är kolesterolfritt och utan salt och laktos. Det har heller inga tillsatser av sötningsmedel eller konstgjorda färgämnen.

*Den angivna vikten är en uppskattning som styrs av flera faktorer som tex kön, längd och motion. Kontakta oss för hjälp att räkna ut vilket paket som passar dina unika behov.

Copyright © Herbaexpress.se | Oberoende Herbalife Distributör | E-post: info@herbaexpress.se