Quickstart viktminskning

Reducerat pris 1 295,00 kr Rekommenderat pris 1 395,00 kr
SKU
Q1

*Paketet för dig som väger upp till 80 kilo och vill gå ner i vikt.

Priset gäller tom. 2024-04-30

Här får du en rivstart på din viktminskning!
Två shakes om dagen och en färglad måltid är allt du behöver för att ändra din kroppsform och optimera ditt näringsintag.

Paketet innehåller:

2 st Formula 1 Hälsosam Måltid
Drinkmixen är en fullvärdig måltidsersättning för en snabb start på viktnedgången. Innehåller endast 217 kcal. Blanda 2 matskedar i 2,5 dl mjölk och avnjut en hälsosam måltid. Byt ut två måltider per dag för effektiv viktminskning. Smakar gott och är mättande, finns många smarriga smaker!


1 st Formula 2 Vitamin- och mineral (Kvinna eller Man)
Formula 2 Vitamin- och mineral är ett näringstillskott som innehåller alla de vitaminer och mineraler du behöver och har en unik blandning av örter som kompletterar din kost. Används bäst tillsammans med Formula 1. Ta 2 tabletter per dag.
60 tabletter, räcker 30 dagar. 

1 st Havre-äpplefiber
Drycken med Havre-äpplefiber hjälper dig på ett enkelt och gott sätt att öka ditt dagliga fiberintag. En unik blandning av lösliga och olösliga fiber. Drycken med Havre-äpplefiber innehåller fiber från sex olika källor – äpple, havre, majs, citrus, endiv och soja.
30 portioner

*Den angivna vikten är en uppskattning som styrs av flera faktorer som tex kön, längd och motion. Kontakta oss för hjälp att räkna ut vilket paket som passar dina unika behov.

Copyright © Herbaexpress.se | Oberoende Herbalife Distributör | E-post: info@herbaexpress.se