Vad är Herbalife?

Herbalife är en måltidsersättning som kan hjälpa dig att gå ner i vikt. Innan du börjar, sätt upp mål och bli vän med måttbandet, snegla inte för mycket på vågen, det viktiga är du mår bra. Känns kläderna för trånga? Då är det kanske dags att göra något åt saken. Och kom ihåg, jämför bara med dig själv!


Vad är det som är så bra med Herbalife?

Viktminskning handlar om att hitta balansen! För att gå ner i vikt måste du förbruka mer energi än du får i dig via det du äter. (Att äta ett stort hambugermål och en milkshake eller en pizza efter att man bara suttit vid sitt skrivbord hela dagen är till exempel inte speciellt bra.) Du måste helt enkelt äta bättre eller öka din förbränning eller både och. Herbalifes måltidsersättningar innehåller färre kalorier än du förbrukar under en dag, men samtidigt innehåller det allt du behöver för att må bra och känna dig mätt. Det vill säga rätt mängd av proteiner, kolhydrater, fetter, vitaminer, mineraler samt fibrer och örter. 

När kan jag använda de olika produkterna?

Byt ut frukost och middag och ät en hälsosam lunch. Ät två mellanmål per dag, det kan vara Herbalifes proteinbar eller en frukt. 

Varför ska jag använda Herbalife?

För att gå ner i vikt och må bättre! 
Med herbalife kommer du snabbt tappa i vikt samtidigt som du får all den näring du behöver med minimalt med kalorier! 

Det är snabbt och enkelt, du kan välja mellan måltidsersättning (formula 1) på burk, portionsförpackad eller i bar form. 

Det är gott! Det finns en mängd olika smaker att välja mellan, vad sägs om till exempel vanilj, jordgubb eller Cookies and Cream? Variera gärna så tröttnar du inte och når din idealvikt snabbare. 

Viktcoach!

Det kan vara svårt och tufft att gå ner i vikt. Speciellt det första dagarna. Och även om din motivation är urstark kanske du känner att du behöver hjälp och behöva en knuff i ryggen ibland. Då kan du kontakta vår viktcoach som stöttar och ger dig tips och råd och gör en uppföljning så att du med säkerhet når dina mål.

Copyright © Herbaexpress.se | Oberoende Herbalife Distributör | E-post: info@herbaexpress.se