Vanliga frågor

Vad innehåller Herbalife?

Allt du behöver för att må bra hela dagen lång! Det vill säga rätt mängd och kvalitet av kolhydrater, proteiner, fett och fibrer. Samt alla vitaminer och mineraler som kroppen kräver.

Hur fungerar Herbalife?

Herbalife ger dig koll på kalorierna! Byt ut en eller flera av dagens måltider, så får du i dig maximalt med näring, men minimalt med kalorier.

Behåller jag viktminskningen efter jag slutat med Herbalife?

Det är upp till dig! Om du fortsätter äta sunt och motionera kan du behålla din nya snygga figur precis hur länge du vill. Fortsätt gärna med att byta ut 1 mål per dag med Herbalife så är chansen betydligt större att du håller vikten efter att du slutat.

Jag blir inte riktigt mätt på Herbalife?

Under de första 2-7 dagarna kan du uppleva hungerskänslor, men sedan kommer du dock att må betydligt bättre. Om du följer alla de rekommendationer som finns med intag av vatten etc så kommer du troligen må bättre med Herbalife än vad du gjorde innan du började.

Vad är det för skillnad på Formula 1 Express och mellanmålsbars?

Formula 1 Express bar byter du ut en måltid mot, det innehåller samma sak som formula 1 i pulver form. Proteinbars är en mindre bar som passar bra som mellanmål.

Innehåller Herbalife laktos eller gluten?

Den vanliga varianten av Formula 1 kan innehålla doser av gluten som överstiger gränsen för ”glutenfria produkter”. "Formula 1 Free From" innehåller varken gluten, laktos eller soja.

Copyright © Herbaexpress.se | Oberoende Herbalife Distributör | E-post: info@herbaexpress.se